неділя, 24 березня 2013 14:32

Ні влада, ні опозиція не хочуть виборів у Києві - Кравчук

Ні влада, ні опозиція не хочуть виборів у Києві - Кравчук
Фото: gazetavv.com

На сьогодні в проведенні виборів мера в Києві не зацікавлена ні влада, ні опозиція, але все ж таки більше влада. Про таке в ефірі "5 каналу" заявив перший президент України Леонід Кравчук.

"Якщо порівняти, взяти 100%, то 70 на 30 (небажання влади і опозиції, - ред.). Але говорити, що не хоче лише Партія регіонів, я б так не наважився говорити. У мене нема такого аналізу, тому з усього, що відбувається в Україні, у Києві я бачу, що дуже важко знайти консенсус у рішенні того, чи іншого питання, навіть якщо воно є надзвичайно важливим для України чи для якогось регіону", - зазначив він.

Також Леонід Кравчук додав, що вибори в столиці, і загалом ситуація в столиці не пішли на користь Києву: "До цього часу приймаються рішення в столиці, я без перебільшення можу сказати, не на користь столиці".

21 березня Верховна Рада спочатку провалила голосування про призначення виборів мера Києва і депутатів Київради на 2 червня. Згодом нардепи таки проголосували за це рішення в першому читанні.

Після цього нардеп Олександр Доній заявив, що опозиція домовилася з Партією регіонів і "здала" Київ. В УДАРі відповіли, що опозиція ніколи не здасть базовий для неї Київ.

Тим часом голова Комітету виборців України Олександр Черненко переконаний, що виборів мера та Київради 2 червня, очевидно, не буде, бо їх не встигнуть провести.

Зараз ви читаєте новину «Ні влада, ні опозиція не хочуть виборів у Києві - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути