неділя, 24 листопада 2013 16:43

Незважаючи на рішення суду, жителі Кременчука вийшли на "євромайдан"
6

Фото: Фото: 24tv.ua

У Кременчуці на Полтавщині пройшов мітинг на підтримку євроінтеграції, незважаючи на заборону суду на проведення подібних заходів в неділю. Прибулий на мітинг судовий виконавець зачитав постанову суду, проте його освистали. Учасники мітингу (всього прибуло близько 200 чоловік) скандували "Ганьба!" . Після цього був складений протокол про невиконання рішення суду.

"Ми проводимо мирне зібрання на підтримку європейської інтеграції, ми не хочемо до Митного союзу. Ми вважаємо, що європейська інтеграція - це вибір України", - зазначила представник інформаційно-просвітницького центру "Європейський клуб".

Ті, хто прийшли на мітинг, тримали транспаранти "Свобода - Європа ", "Я вибираю європейські цінності". Учасники мітингу в своїй резолюції зажадали від влади продовження курсу на євроінтеграцію, відставки уряду, а також заявили про свою підтримку Евромайдану, що проходить у Києві.

Правопорушень під час мітингу не зафіксовано. Раніше мерія Кременчука подала позов до Полтавського окружного адміністративного суду з метою заборонити будь-які зібрання громадян в Кременчуці у неділю, 24 листопада , у зв'язку з тим , що відразу кілька різних політичних сил планують проводити мітинги в центрі міста , і це може привести до масових заворушень.

Зараз ви читаєте новину «Незважаючи на рішення суду, жителі Кременчука вийшли на "євромайдан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути