неділя, 27 січня 2013 17:30

Не можна загубити те, чого немає – Москаль про диплом Королевської

Не можна загубити те, чого немає – Москаль про диплом Королевської
Фото: pda.investigator.org.ua

"Втрачений" диплом про вищу освіту міністра соціальної політики Наталії Королевської – це вже справа влади, яка рятує свій імідж та авторитет.

Таку думку Gazeta.ua висловив народний депутат Геннадій Москаль.

"Немає вона ніякого диплому. Ну що вона мені виставляє якийсь "інтернет-диплом", який виданий в січні 2013 року. Ну хіба про цей диплом говориться? Говориться про той диплом, який вона нібито отримала в 1997 році. Не вже в неї ніде копій не збереглося?",- дивується Москаль.

"Я б на її місці, сказав: "Ну слухай, Москаль, не мороч Україні голову, я вчилася от з таким, таким і таким, але ж якщо вона не вчилась, то де вона візьме одногрупників?", - поцікавився політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська таки показала копії дипломів

Окрім того, він зауважив, що це вже стала проблема не лише Королевськоъ, але ж влади. "Справа не в Королевській, а справа в тому, що Кабінет міністрів і  Адміністрація президента не перевіривши, чи вона має освіту, призначили її на посаду міністра. І от сьогодні вони вже рятують свій імідж та авторитет, а не авторитет Королевської", - висловив думку народний депутат.

"Там є одна вада. Той диплом підписаний однією людиною, яка на той час була звільнена, не працювала в університеті, тому нібито він утрачений", - сказав він. За його словами, оскільки Королевська обіймає таку високу посаду і "має доступ до державної таємниці", то їй би легко вдалося це "скрити" в майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська "загубила" диплом - Москаль

"Тому, був зроблений такий хід, що вона загубила, а на заміну їй видали новий, і вона його виставила. Так не про цей диплом іде мова", - підкреслив парламентар.

Також народний депутат додав, що до нього телефонують працівники вузу та позаочі кажуть, що Королевська не вчилася: "Міністр сьогодні без диплома, ось у чому сьогодні питання. Допустив уряд помилку, допустила адміністрація помилку, але вони не хочуть її виправляти. Вони хочуть "обалванити" нас. Не можна загубити те, чого немає", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «Не можна загубити те, чого немає – Москаль про диплом Королевської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

123

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути