середа, 26 лютого 2014 18:02

"Не розумію, чому Ахметов не вплинув на Януковича" - дніпропетровський мільйонер Філатов

"Не розумію, чому Ахметов не вплинув на Януковича" - дніпропетровський мільйонер Філатов

На дніпропетровського бізнесмена Бориса Філатова, який через переслідування режиму Януковича змушений був втекти в Ізраїль, вступався Рінат Ахметов. Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю журналу "Країна".

"Наїздів на бізнес не було. Але коли Олександр Вілкул хотів нас заарештувати, я подзвонив Рінату і сказав: "Рінате, твій Вілкул здурів. Він із нами зводить особисті рахунки. Можна його якось привести до тями?". І Ахметов якимось чином на нього вплинув. Вілкул відкликав наш арешт рівно через півгодини після того, як йому подзвонив Рінат. І коли Ахметов їх трохи вгомонив, ми Вілкулу сказали: "Саша, все це добре, але твоїм усним гарантіям не віримо. Дайте папір, що ми не є організаторами сутичок і захоплення будівель". Такий документ він нам не дав і просто зник із зв'язку. Ми з моїм партнером по бізнесу Геннадію Корбану не могли постійно телефонувати Ахметову і просити: "Вони роблять не те, подзвони їм знову". От і вирішили залишитися в Ізраїлі", - каже Філатов.

На запитання, чому ж такий впливовий бізнесмен як Рінат Ахметов не вплинув на Януковича, Філатов відповіді не знайшов.

"Я теж цього не розумію. Але коментувати і відповідати за іншу людину не хочу. Це однаково, якби ви запитали, чому Янукович виявився таким мерзотником і покидьком. Цього ніхто не знає. Можу говорити лише за тих, із ким розмовляв на цю тему. З Ахметовим ми про це не спілкувалися" — запевнив Борис Альбертович.
Повну версію інтерв'ю з Борисом Філатовим читайте в журналі "Країна" за 27 лютого.

Повне інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «"Не розумію, чому Ахметов не вплинув на Януковича" - дніпропетровський мільйонер Філатов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути