Ексклюзиви
неділя, 25 грудня 2011 11:13

"Не буде єдиного партійного списку – це нереально" - Тягнибок

"Не буде єдиного партійного списку – це нереально" - Тягнибок

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок не вірить у можливість створення єдиного партійного списку, як запропонувала Юлія Тимошенко. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Не буде єдиного партійного списку – це нереально. Складно об'єднати в одну політичну силу абсолютно різні ідеологічно політичні організації. Координувати дії – це цілком можливо і реально, і це питання ми будемо обговорювати. Але якщо такий єдиний список реально буде створено – то звісно, що "Свобода" розгляне таку можливість. Ми за інтеграційні процеси", - зазначив він.

Олег Тягнибок пропонує найчисельнішим партіям іти на вибори окремо.

"Більш реальним є похід на вибори трьома колонами - це "Батьківщина", "Фронт змін " і "Свобода". Тільки вони можуть подолати 5 відсотків, і окремо вони наберуть більше голосів, ніж якби вони були разом. Причина в тому, що, наприклад, виборець "Фронту" обов'язково проголосує за "Фронт", але йому можуть не подобатися окремі представники "Батьківщини" чи "Свободи". Тому він не прийде і не проголосує. Що стосується мажоритарних округів – ми однозначно за те, щоб формувати єдиний список кандидатів, і ми готові до цього", - підсумував лідер "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" проведе у Раду мінімум 50 депутатів - Тягнибок

Нагадаємо, що 24 грудня у суботу в Києві проходив 23-ій з'їзд ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «"Не буде єдиного партійного списку – це нереально" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути