пʼятниця, 27 листопада 2015 12:56

Назвали найбільших прогульників серед депутатів

Назвали найбільших прогульників серед депутатів
PHL

Усі засідання комітетів Верховної Ради відвідали лише 8% депутатів, а найбільше прогульників у комітеті з нацбезпеки і оборони.

Про це повідомили у громадянській мережі "ОПОРА".

"За перший рік роботи Верховної Ради 8-го скликання найкраще відвідували засідання комітетів депутати з фракцій "Об'єднання "Самопоміч", "Народного фронту", "Блоку Петра Порошенка", ВО "Батьківщина" та Радикальної партії".

За його словами, найменш активними були депутати з груп "Воля народу" і "Партія "Відродження", фракції "Опозиційний блок".

На жодному засіданні комітету, до складу якого вони входять, не були присутні чотири народны депутати: Юрій Бойко і Михайло Добкін ("Опозиційний блок"), Олександр Пресман ("Відродження") та В'ячеслав Богуслаєв ("Воля народу").

Відповідно до протоколів засідань, найкраще депутати відвідували засідання комітету з питань науки й освіти. Найменш дисциплінованими були депутати комітету з питань національної безпеки й оборони та комітету з питань культури і духовності.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільших прогульників серед депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути