четвер, 10 листопада 2011 18:45

Нашоукраїнка Григорович образилась на "четверту владу"

Нашоукраїнка Григорович образилась на "четверту владу"

Лілія Григорович не збирається йти з політики і каже, що журналісти вирвали її слова з контексту. Про це вона розповіла у коментарі Gazeta.ua.

"Я сказала, що моя політична діяльність завершується, бо я депутат п'яти скликань і каденція спливає за рік. Але я не сказала, що подаю у відставку і йду з політики. За що я люблю нашу об'єктивну четверту владу - вчора було парламентське слухання про мораль, і я в шоці, що єдиним підсумком, на який відреагували представники засобів масової інформації, було "чи йде Григорович у відставку чи не йде". Я говорила про інше, та про це - ні слова. Почули тільки "йду у відставку". Пишуть тільки про "вбив-зарізав-подав у відставку-згвалтував", - зазначила вона.

Політик говорить, що йшлось про моральність депутатів.

"Я говорила в іншому сенсі - як депутат, який завершує свою політичну діяльність, я закликала починати зміни з себе. Для мене неморальний політик - той, який бігає по партіях та фракціях, якого четверта влада іменує "тушкою". Я намагалася показати за свої п'ять скликань майстер-клас і яка зайшла в парламент - така і вийду. Я не міняла партій, фракцій, поглядів, я не стала медичною баронесою чи фармацевтичною маркизою - ось про що я говорила. Моральність - це здатність обирати між злом і добром, і тільки моральне суспільство має перспективу. Зараз у суспільства склалося враження, що з 450 депутатів - всі негідники і падлюки. Але між ними є святі люди. Святі для мене Ярослав Кендзьор, Іван Заєць, Юрій Гнаткевич.  Це унікальні, добрі люди.  Однак четверта влада, нібито значно моральніша за всі інші, всього цього не почула", - підсумувала Лілія Григорович.

Нагадаємо, вчора ввечері ЗМІ розповсюдили інформацію, що депутат від фракції НУ-НС Лілія Григорович заявила, що йде з політики, бо втомилася терпіти постійні перебіжки депутатів із фракції у фракцію.

Зараз ви читаєте новину «Нашоукраїнка Григорович образилась на "четверту владу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути