середа, 19 вересня 2012 17:08

"Наша Україна" має шанси потрапити до Верховної Ради - DEFgroup

"Наша Україна" має шанси потрапити до Верховної Ради - DEFgroup
Фото: sevreg.com.ua

Більшість електоральних симпатій - у Партії регіонів, а партія "Наша Україна" вперше з початку виборів близька до проходження в парламент.

Про це свідчать результати дослідження громадської думки населення України, проведеного компанією DEFgroup у період з 05 до 15 вересня 2012 року.

Опитування проводилося методом особистого інтерв'ю в всіх регіонах України. Опитані респонденти репрезентують доросле населення України старше за 18 років. Обсяг вибірки становив 2200 респондентів. Похибка вибірки становить 2,5%.

Готовність респондентів брати участь у виборах у жовтні 2012:

Якби вибори до Верховної Ради України відбулися найближчої неділі, свою готовність взяти в них участь висловили близько 70% респондентів. 16% населення України не візьмуть участі у виборах і ще 15% на сьогоднішній день не визначилися щодо участі у виборах.

Рейтинги основних політичних сил:

Якби вибори до ВР України відбулися найближчої неділі, 5-відсотковий бар'єр пройшли б чотири політичні сили. Лідером є Партія регіонів, рейтинг якої становить 23,2% серед усіх респондентів і 27,5% серед тих, хто візьме участь у виборах.

ВО "Батьківщина" відстає від Партії регіонів на 6-7% із рейтингом 16,5% серед усіх респондентів і 21,5 серед тих, хто візьме участь у виборах.

На третьому місці - партія "УДАР Віталія Кличка" з рейтингом 10,5% і 12,0%, відповідно.

Комуністична партія України набирає на сьогоднішній день 8,3% і 10,2%, відповідно.

ВО "Свобода", партія Н. Королевської "Україна - Вперед!" і партія "Наша Україна" на сьогоднішній день мають 4,2%, 3,6% і 3,0%, відповідно (серед усіх респондентів) і 5,1%, 4,3% і 3,6% серед тих, хто візьме участь у виборах.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" має шанси потрапити до Верховної Ради - DEFgroup». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

100

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути