пʼятниця, 27 червня 2014 11:28

Нас психологічно готують до капітуляції — Корчинський

Нас психологічно готують до капітуляції — Корчинський
Фото: news.pn

Лідер "Братства" Дмитро Корчинський вважає, що не варто очікувати миру на Сході. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Такий мир можливий лише через нашу капітуляцію. Складається таке враження, що нас до цього психологічно готують. Будемо сподіватися, що це така хитрість Порошенка. Але багато хто з його оточення готові віддати Донбас в тому чи іншому вигляді, бо це бариги, які не готові до боротьби. Хочуть не воювати, а торгувати та купувати. Війна їм заважає. Що очікувати від людей, які орієнтовані виключно на прибуток? Можливо, в них є якісь патріотичні почуття. Але вони все одно зможуть собі пояснити, що без Донбасу нам краще, як зараз багато хто говорить про Крим", - зазначив політик.

"Якщо віддамо Донбас, матимемо проблеми в Одеській області та взагалі на Півдні, бо Росія не зупиниться. Справа не в Путіні. Москва — це величезне зло. Все оточення їхнього президента та московський істеблішмент ненавидять Україну і вважають, що за наш рахунок можна відновити свою імперську велич. Цим вони зараз і займаються. Якщо завтра Путіна не стане, ця політика по відношенню до України буде продовжуватися. Відповісти на це можна лише в один спосіб — вбивати якомога більше терористів та перевести бойові дії на територію Росії", - наголосив Корчинський.

За його словами, ті сигнали, які послав президент суспільству та міжнародному товариству за останні два тижні, є поганими. "Почавши переговори із терористами, ми їх легітимізували. Цей процес продовжується. Негативом також є те, що там за дорученням Порошенка присутній Леонід Кучма. Насправді переговори мав вести зам начальника якось РОВД. А підвищувати статус терористів до того, що з ними веде перемовини колишній Глава держави, неприпустимо. Так само, як і поява там таких дивних персонажів як Віктор Медведчук та Нестор Шуфрич. Окрім того, маємо заяву міністра закордонних справ про те, що треба вести перемовини про якийсь проміжний статус Криму. Це означає, що ми змирилися із тим, що півострів уже не наш", - зауважив лідер "Братства".

"Порошенко, швидше за все, переговори не припинятиме. Він слухається США та своїх друзів у Євросоюзі. А вони всі виступають за продовження перемовин на нашій крові. Будемо сподіватися, що паралельно президент намагатиметься втілити Антитерористичну операцію. Поки ми цього не бачили", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Нас психологічно готують до капітуляції — Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути