середа, 23 квітня 2014 14:52

"Народний мер" Горлівки заявив про відставку

"Народний мер" Горлівки заявив про відставку
Фото: gorlovka.ua

Так званий "народний мер" Горлівки Олександр Сапунов заявив, що складає свої повноваження, перестає бути депутатом Донецької народної республіки і вказує, що на його адресу надходили погрози життю.

Про це йдеться у його відеозверненні.

"Я, Олександр Сапунов, у світлі останніх подій вважаю за необхідне зробити заяву. Я залишаюся в лавах самооборони міста Горлівки, але разом з тим знімаю з себе повноваження депутата Донецької народної республіки, а також відповідальність за проведення референдуму в місті Горлівка. Підставою для цього послужив ряд причин, в тому числі спроба замаху на мене і мох соратників, а також загроза життю мені і моїй родині", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, 16 квітня з'явилася інформація про викрадення Сапунова.

"Сьогодні близько 8 вечора пропали 3 активіста міського порядку, Олександр Сапунов (народний мер) Тетяна Шевченко та її чоловік Євген Шевченко, машини у дворі Сапунова відкриті, ключі в замку запалювання, всім хто має відношення до викрадення наших активістів дадуть відповідь особисто і жорстко перед народом, всім тривога! Оголошуємо план "полювання", - повідомлялося в групі" Міського порядку"  ВКонтакте.

Через кілька днів Сапунов заявив, що у нього були вагомі причини для зникнення.

Зараз ви читаєте новину «"Народний мер" Горлівки заявив про відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути