середа, 01 жовтня 2014 14:34

Народна люстрація - це червона картка для МВС та Генпрокуратури - Балога

Народна люстрація - це червона картка для МВС та Генпрокуратури - Балога
Фото: tsn.ua

Екс-нардеп Віктор Балога вважає, що події, коли люди починають кидати політиків у смітники, обливати фарбою чи бити - це  червона картка МВС і Генпрокуратурі.

Про це Балога написав на свой сторінці у Фейсбук.

"Не всім подобається те, що відбувається з діячами, які зараз відробляють свою політичну карму. Цьому є просте пояснення - у людей високий запит на справедливість. Вони не знаходять її в правоохоронних органах, в судах і починають діяти так, як вважають за доцільне. А це, в першу чергу, червона картка МВС і Генпрокуратурі", - наголосив він.

Він розкритикував слова керівника МВС Арсена Авакова, який заявив: "Ще пару розбитих облич "шуфричів", лінчованих "пилипишиних" і Європа відвернеться від Революції гідності, що перемогла". 

"Тому, коли Міністр внутрішніх справ заявляє, що мовляв, ще пару лінчувань і Європа відвернеться від нашої революції, то він глибоко помиляється.

Ще пару смертей під час допитів у міліції, як це було нещодавно в Мукачеві, і світ від нас відвернеться. Ще пару гучних корупційних скандалів у правоохоронній системі, і США перестануть нам допомагати. Ще пару місяців застою, брехні, пустих заяв і бездіяльності уряду, і Захід втратить віру у нашу революцію, що перемогла. І лінчування тут ні до чого. Якщо світ і відвернеться від нашої революції, то тільки через те, що її цінності будуть розтоптані окремими міністрами", - написав у відповідь Балога.

Зараз ви читаєте новину «Народна люстрація - це червона картка для МВС та Генпрокуратури - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути