середа, 19 червня 2013 15:09

Нардепи здивувались, побачивши в АП півтора десятка "тітушок"

Нардепи здивувались, побачивши в АП півтора десятка "тітушок"
Андрій Сенченко. Фото: cit.ua

Нардепів від "Батьківщини" не пустили до приймальні президента, але вони побачили у приміщенні адміністрації "півтора десятка тітушок".

Про це розповів нардеп Андрій Сенченко.

"Пустили лише Арсенія Яценюка, але що шокувало, коли ми піднімалися по сходам на 4 поверх? З приміщення 2 поверху вибігло півтора десятка тітушок у футболках, хтось в джинсах, а хтось у спортивних штанях. Тобто ця публіка, яку ми часто бачимо на мітингах, яка бере участь у зіткненнях під час вуличних акцій, виявляється це частина охорони президента нашої країни", - наголосив він.

"Мені довелося працювати при різних президентах, і бувати в адміністраціях, і я знаю, що завжди депутати заходили в адміністрацію та прийомну президента. А далі вже — прийняв-не прийняв, вільний-не вільний. Нас обрала країна, як своїх представників", - додав політик.

Він сказав, що в АП "давно забули, що опорою їхньої влади є народ, а не братва. Цих Тітушок не вистачить, щоб вистояти проти народу".

Зараз ви читаєте новину «Нардепи здивувались, побачивши в АП півтора десятка "тітушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути