четвер, 24 грудня 2015 13:44

Нардеп Андрій Шинькович очолить антикорупційну війну на Хмельниччині

Нардеп Андрій Шинькович очолить антикорупційну війну на Хмельниччині

"Підтримуючи Антикорупційний форум Михайла Саакашвілі, я вважаю за необхідне перш за все подолати та профілактувати корупцію в сфері використання природних ресурсів". Про це сьогодні на брифінгу у Верховній Раді заявив народний депутат України Андрій Шинькович.

"Постійні зміни В.о. керівніка Держгеокадастру - це пряма ознака корупційності. Чітка такса, яку щомісяця потрібно завезти обласному керівнику в Киів, становить 30 тисяч доларів. Цю ганебну практику можна подолати тільки суворим покаранням. Я брав участь у створенні і Національної анкорупційної агенції України та Антикорупційної прокуратури. Ці органи мають вже починати діяти ефективно і рішуче", - заявив Шинькович

Нардеп також повідомив, що політичну команду "За конкретні справи" на чолі з народним депутатом Олександром Герегою, об'єднує прагнення допомогти Президенту України та Верховній Раді України перезавантажити і запустити роботу новообраних органів місцевого самоврядування.

Команда "За конкретні справи", яка має найчисельнішу фракцію у Хмельницькій обласній раді, вважає, що в кожній галузі на Хмельниччині мають відбутися кардинальні якісні перетворення. Перш за все - аграрна сфера. "Нами розроблена нова аграрна доктрина. Використання природних ресурсів - має здійснюватись раціонально і під громадським контролем. Децентралізація не повинна оптимізувати мережі закладів медицини, освіти, культури та соціального захисту шляхом закриття та скорочення", - заявив Шинькович.

"Наша позиція - жодного закриття школи, дитячого садочка, медустанови, сільського клубу, бібліотеки, установи соціального захисту. Водночас потрібна модернізація цих закладів, підвищення користі від їх роботи для людини як споживача послуг в сфері медицини, освіти, культури та соцзахисту", - підсумував Андрій Шинькович.

Нагадаємо, що сьогодні відбувся брифінг народного депутата України Андрія Шиньковича за участі депутатів Хмельницької обласної ради Володимира Поворозника, Вадима Лозового, Ульяни Ткаченко та громадський діяч Аліни Скоморохової.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Андрій Шинькович очолить антикорупційну війну на Хмельниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути