понеділок, 04 листопада 2013 14:55

"Нам є чим займатись крім хатинки", - губернатор Черкащини про хату Чумака

"Нам є чим займатись крім хатинки", - губернатор Черкащини про хату Чумака
Фото: lb.ua

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб каже, що хата чумака в селі Моринці Черкаської області, загрожувала життю відвідувачів. Саме тому її розібрали восени цього року.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Там все згнило. От уявіть, якби дитина підійшла до хатинки в момент руйнування. Ця хатинка знаходиться на території державної установи, у заповіднику, підпорядкованому Міністерству культури. Вона не фінансувалася. Будівля знаходилася в надзвичайно небезпечному стані для відвідувачів. Всі її дефекти зазначені в актах обстеження ," - зазначив губернатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хату чумака в Моринцях обіцяють відновити за місяць

Також губернатор сказав, що розбір хати відбувався згідно з проектом, який пройшов державну експертизу і був погоджений із Міністерством культури. На ці роботи не використали бюджетних грошей. Їх брали з інших, не заборонених законом джерел. Зараз всі складові цього питання вивчає Генеральна прокуратура.

"Нам є чим займатись крім хатинки. Хоча я думаю, що в цьому році вона вже буде стояти там, де вона й стояла в тому вигляді, в якому вона й була. Замінять тільки деякі елементи конструкції", - сказав він.

 

Зараз ви читаєте новину «"Нам є чим займатись крім хатинки", - губернатор Черкащини про хату Чумака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути