четвер, 04 квітня 2013 13:30

Наливайченко ініціює відставку уряду Азарова на Комітеті у закордонних справах

Наливайченко ініціює відставку уряду Азарова на Комітеті у закордонних справах
Наливайченко: "Такий уряд має піти у відставку". Фото: tsn.ua

Народний депутат від партії УДАР Валентин Наливайченко спільно з колегами по опозиції вніс на розгляд Комітету Верховної Ради у закордонних справах резолюцію про недовіру уряду Азарова.

Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

"Протягом останніх трьох років у зовнішній політиці уряд не спромігся захистити національні інтереси України", - наголосив Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вже сім комітетів підтримали "недовіру" уряду

У рішенні, яке винесене на розгляд комітету, депутат констатує, що внаслідок діяльності уряду Азарова значно погіршилися торговельно-економічні зв'язки України з Російською Федерацією, державами-членами ЄС, США. Також зменшився експорт української продукції та ускладнився доступ вітчизняних товаровиробників на світові ринки. За інформацією партії, уряд усунувся від захисту українців, які працюють за кордоном, не допомогає жодній українській громадській організації, школі, музею або бібліотеці в інших країнах. Крім того, Кабмін не забезпечив належне фінансування дипломатичної служби України.

"Такий уряд має піти у відставку. Комітет у закордонних справах повинен рекомендувати Верховній Раді ухвалити це рішення вже на найближчому засіданні", - підкреслив Наливайченко.

Нагадаємо, раніше вже сім комітетів Верховної Ради більшістю голосів проголосували за висловлення недовіри Кабінету Міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко ініціює відставку уряду Азарова на Комітеті у закордонних справах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути