середа, 29 жовтня 2014 08:18

На Житомирщині голоси виборців підраховували в туалеті

На Житомирщині  голоси виборців підраховували в туалеті
Фото: www.volynpost.com

На Житомирщині міліція розпочала кримінальне провадження за фактом порушення виборчого законодавства – члени ДВК підраховували голоси у вбиральні.

Про це поінформували в ГУ МВС в Житомирській області.

До Малинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від одного з офіційних спостерігачів про те, що у приміщенні окружної виборчої дільниці зафіксоване порушення виборчого законодавства. Нині усі обставини з'ясовуються в рамках розпочатого досудового розслідування.

Під час превірки з'ясували, що заступник голови однієї з ДВК разом із секретарем у вбиральні приміщення заповнювали окремі пусті графи в протоколі про підрахунок голосів виборців, намагаючись усунути зауваження, на які їм вказали під час здачі документів до ОВК.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі обставини встановлюються в рамках розпочатого досудового розслідування.

За чинним кримінальним законодавством, подібні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 1 до 3 років.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині голоси виборців підраховували в туалеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути