вівторок, 28 липня 2015 16:53

На Закарпатті затримали автомобілі з контрабандними цигарками, які належать Балозі - нардеп

На Закарпатті затримали автомобілі з контрабандними цигарками, які належать Балозі - нардеп

Народний депутат Віктор Балога намагається перекласти на інших відповідальність за сумнозвісні події, які відбулися в Ужгороді.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook член фракції "Народний фронт" Валерій Лунченко, коментуючи інтерв'ю Балоги виданню "Українська правда".

"Після цієї статті прийшов час цій людині ставити діагноз. В мене склалось враження, що він настільки заплутався, даючи відповіді на запитання журналістів, що не усвідомлює, кого б ще можна звинуватити у своїх бідах, окрім себе", - сказав Лунченко.

За його словами, "на Закарпатті немає, напевно, жодної дитини, яка б не знала, хто організовує та покриває контрабанду в області".

"Для мене не було здивуванням, коли за 10 днів роботи нового "неугодного" "губернатора" Геннадія Москаля на Закарпатті було виявлено близько 10 тисяч ящиків цигарок, і "дивним чином" і транспорт, і товар належать фірмі "Барва" (контролюється Балогою, - ред.)", - сказав він.

Лунченко наголосив, що ці факти наразі встановлені правоохоронними органами.

"Єдине, що лишається Віктору Балозі – це нести нісенітниці. А це не що інше, як відчай політика, здавалось би, всеукраїнського масштабу, який опустився до рівня "торгаша" "щупок", - резюмував народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті затримали автомобілі з контрабандними цигарками, які належать Балозі - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути