вівторок, 18 лютого 2014 14:37

На Садовій жінку поранили у груди - її без свідомості забрала швидка

На Садовій жінку поранили у груди - її без свідомості забрала швидка
Фото: Андрій ЖИГАЙЛО

Мітингувальники в урядовому кварталі закликають усіх, хто може, везти покришки в сторону Майдану. Звідси активісти несуть покришки вверх по вулиці Інститутській.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Також на Інститутську перестали пускати жінок. Їх завертають починаючи з барикад на Майдані, і аж до вулиці Садової. На самій вулиці Садовій триває в'яле протистояння. Активісти кидають каміння у силовиків. У відповідь отримують світло-шумові гранати.

Також мітингувальники кажуть, що по них стріляли. У медичній службі Майдану кореспонденту повідомили, що одна з куль потрапила в груди жінці і вона втратила свідомість. Постраждалу забрала до лікарні "швидка". Якою кулею було поранено жінку, поки не відомо.

Наразі активісти зводять нову барикаду на розі Банкової та Інституцької. Для цього  чоловіки і жінки розібрали увесь тротуар на Інститутській. Кажуть, що роблять це, аби уникнути наступу від Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «На Садовій жінку поранили у груди - її без свідомості забрала швидка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути