четвер, 30 жовтня 2014 13:02

На переговори про коаліцію Садового запрошували і Порошенко, і Яценюк

На переговори про коаліцію Садового запрошували і Порошенко, і Яценюк
Фото: expres.ua

"Самопоміч" виступає за створення професійного уряду. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав лідер партії Андрій Садовий.

"У процесі створення коаліції для політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" все просто. Наша єдина амбіція – створення максимально професійного уряду, члени якого будуть думати про роботу, а не про рейтинги", - зауважив він.

Лідер "Самопомочі" також підтвердив, що отримував запрошення на переговори про створення коаліції і від Яценюка, і від Порошенка. Однак вважає, що подібна розмова повинна вестися між майбутніми депутатами.

"Делегація від "Самопомочі" визначена – це Олег Березюк, Ганна Гопко, Олександр Данченко, Олег Лаврик, Іван Мірошніченко, Єгор Соболєв, Оксана Сироїд, Семен Семенченко. Вони є фахівцями в різних галузях і готові в повній мірі представляти позиції Об'єднання "Самопоміч"", - наголосив він.

Садовий вважає, що повинно відбутися об'єднання навколо конкретних рішень – чіткий перелік законів, які має ухвалити нова коаліція і які має впроваджувати уряд.

Він також сподівається, що два переможці виборів — "Блок Петра Порошенка" та "Фронт змін" знайдуть порозуміння між собою і не допустять вбивчого для країни конфлікту.

Зараз ви читаєте новину «На переговори про коаліцію Садового запрошували і Порошенко, і Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути