Ексклюзиви
вівторок, 21 січня 2014 21:21

На донецькому Євромайдані напали на журналіста Gazeta.ua

На донецькому Євромайдані напали на журналіста Gazeta.ua
Фото: facebook.com
Увечері у вівторок на Донецькому Євромайдані, де з понеділка збирає своїх прихильників Партія регіонів, стався напад на кореспондента "Газети по-українськи" Тетяну Заровну.
Заровна так само є активістом Донецького Євромайдану висвітлює пов'язані з ним події. Агресивний голова Донецького обласного товариства вірмен Гагік Агавелян вибивав у журналіста з рук фотокамеру, наступав на ноги і штовхав жінку. Це зобразили на відео кілька журналістів.
Після втручання працівників міліції журналіст Gazeta.ua підійшла безпосередньо до місця проведення провладного мітингу і почала вести фото-і відеофіксацію акції. У цей момент в голову Заровної полетіли яйця. А після цього - шматки льоду. На щоці є гематома. Після цього журналістку оточили агресивні прихильники ПР, діями яких керував Агавелян. Вони кричали образи відразу в 4 мегафони в голову жінки, називаючи її провокатором. Міліція відтіснила прихильників влади і дозволила Заровній благополучно піти з місця проведення мітингу.


- Я впевнена, що за все відповідає Агавелян. Це він зараз на замовлення ПР поставляє в Донецьк титушек.В понеділок біля пам'ятника Шевченка, де до недавнього часу збирався наш Донецький Євромайдан, мені вдалося зняти підозрілу людину з предметом, схожим на пістолет. Агавелян - це людина, про яку в Горлівці кажуть, що він один місцевого кримінального авторитета. Вважаю, що владою в Донецьку санкціонована розправа над інакомислячими. Не випадково, партійні функціонери ПР організували на місці нашого Євромайдану свої акції. І вже на завтра на 12.00 біля пам'ятника Шевченку вони оголосили свій мітинг, знаючи, що патріоти в цей день і в цьому місці планують збір своїх однодумців в честь Дня Соборності, - розповіла журналіст.


Ще до нападу донецькі активісти поширили звернення до українських вірменів, в якому закликали дати оцінку діям Агавеляна.

Повний текст звернення тут.
Зараз ви читаєте новину «На донецькому Євромайдані напали на журналіста Gazeta.ua». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути