пʼятниця, 23 серпня 2013 12:49

На День Незалежності "регіонали" покажуть, скільки людей можуть зігнати за гроші - "свободівець"

На День Незалежності "регіонали" покажуть, скільки людей можуть зігнати за гроші - "свободівець"
Ігор Швайка. Фото: www.radiosvoboda.org

Проведенням акції до Дня Незалежності у Києві Партія регіонів хоче продемонструвати скільки людей може зігнати за гроші.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп-"свободівець" Ігор Швайка.

"Для когось День Незалежності — це те, що треба святкувати. Для Партії регіонів це день коли можна показати за допомогою адмінресурсу скільки можна зігнати людей. Свобода завтра проведе заходи у Харкові. Зокрема я, адже я закріплений за Харківською областю. Ми проведемо святковий футбольний матч між командами "Металіст" та "Севастополь". Можливо це такий трошки не серйозний матч. Це тому що команда металіст любить приходити у синьо-жовтому", - сказав він.

Також Швайка розповів, що відбудеться традиційне богослужіння у церкві та урочисті мітинги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зараз опозиції важко показати війну за незалежність — експерт

"Крім того у нас у Харкові відбудеться цікавий флеш-моб, але я б не хотів озвучувати деталі", сказав нардеп.

Швайка додав: "Те що ми бачимо від Партією регіонів — не штука зігнати бюджетників за бюджетні кошти. Це демонстрація агонії. Для того щоб зрозуміти, що така акція відповідає реальному градусу у суспільстві, достатньо побувати у областях, в районах і селах. Ми там буваємо регулярно. На партію регіонів навіть ті кого вони зганяють на мітинги і їх організовує показують, даруйте, "дулі". Це як у старі радянські часи на кухні: Першого травня приходити на демонстрацію, а тоді на кухні за "стограмами" говорити про реальний стан речей".

Швайка розповів, що президента Януковича немає на круглому столі, бо той перебуває у Харкові.

"Янукович у Харкові на святі так званого "освобожденія від німецько-фашистських захватчіков". Сьогодні там заборонено проведення фактично всіх мирних зібрань з урахуванням того, що "воно" приїхало. Тому "воно" сьогодні сюди не приїде, не треба і чекати", - сказав "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці хочуть вступити до ЄС навіть не побувавши в ньому

Нагадаємо, сьогодні розпочався національний круглий стіл "Порозуміння заради Європейського майбутнього". На ньому обговорюватимуть спільні позиції політичних партій щодо плану дій реалізації європейського курсу України.

Сюди запрошено президента України Віктора Януковича, премєр-міністра Миколу Азарова, та голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Жоден із них на зустріч не з'явився.

Нагадаємо, 27 червня про потребу організувати круглий стіл задля виконання вимог списку Фюле сказала увязнена екс-премєрка Юлія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «На День Незалежності "регіонали" покажуть, скільки людей можуть зігнати за гроші - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути