вівторок, 26 лютого 2013 13:00

На Черкащині "похоронили Якунєвіча"
8

Фото: Фото: Роман ЧОРНОМАЗ

Учора в Умані на Черкащині відбувся флеш-моб "Похорони Якунєвіча", приурочений до третьої річниці інавгурації президента Віктора Януковича.

Близько 50 учасників акції пройшли жалобною ходою центром міста. У руках несли траурні вінки та символічну труну з портретом президента. Труна невеликого розміру (півтора метри завдовжки), оббита чорною тканиною. До неї прикріплені невеликі плакати з портретами президента та лідерів Партії регіонів.

Напис на плакаті "Партия региОналов. Спасибо лохам, которые выбрали нас". Спереду на труні зображення президента, яке використовувалося в акції "Україна без Януковича" (перекреслений силует голови в короні).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В офісі черкаської "Свободи" невідомі розтрощили труну, в якій мали ховати демократію

"Ми віримо, що цими символічними похоронами завершиться те свавілля, яке чинить влада на українській землі. Сьогодні ми хоронимо "покращення", обіцянками про яке нас так старанно годували останні три роки та сподіваємося, що наступний президент України буде дійсно прихильником демократії і патріотом своєї держави", - прокоментував голова Уманської міської організації ВО "Свобода" Любомир Вихватнюк.

"Три роки тому цього дня влада похоронила демократію та свободу слова. Тоді ж у людей відібрали і надію на благополуччя та процвітання України, пообіцявши міфічне "покращення", - заявив депутат Уманської міської ради Максим Поляков. - Проте, як ми бачимо, воно торкнулося лише деяких осіб, життя яких дійсно стало кращим та заможнішим, і одним із таких людей став Віктор Федорович Янукович. У цей день ми висловлюємо протест проти президента та Партії регіонів і сподіваємося, що цей рік стане останнім роком їх правління в Україні".

Завершився флеш-моб біля Уманської міської ради, під вікнами якої, скандуючи "Банду геть!", учасники акції "похоронили Якунєвіча" та поклали вінки.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині "похоронили Якунєвіча"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути