середа, 26 жовтня 2011 17:28

На Черкащині медики масово вийшли із Партії регіонів

На Черкащині медики масово вийшли із Партії регіонів

48 медичних працівників Черкаської районної лікарні, що в селі Червона Слобода, вийшли з лав Партії регіонів. Медпрацівники протестують проти неправомірних дій начальника районного управління медицини Олега Шимчука.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, про це вони написали у зверненні до голови первинної організації, колишнього заступника губернатора, а нині голови Черкаської райдержадміністрації Євгена Влізла.

"Шимчука призначили на посаду в серпні. Замість якоїсь конкретної роботи він одразу взявся за фінансові потоки, – сказав голова трудового колективу лікарні Василь Чекрій. – Найперше його цікавить лікарняна каса та благодійний фонд "Здоров'я".

У жовтні медпрацівники звернулися до тодішнього голови Черкаської райдержадміністрації Михайла Склярова.

"Скляров сказав, що це не наша компетенція, і йому краще знати, кого звільняти, а кого призначати на посаду. Після цього ми написали звернення в Адміністрацію президента. Реакції не було. Люди обурилися й написали заяви на вихід із партії. Але я про це не уповноважений говорити, бо не є членом Партії регіонів", - зауважив Чекрій.

Члени Партії регіонів, які написали заяви на вихід, коментувати ситуацію відмовляються.

Головлікар Микола Гуськов, який водночас очолює партійну організацію "регіоналів", запевнив: "Ніхто з партії не виходив. Ця заява вже спростована в засобах масової інформації".

Разом з тим, начальник управління медицини Олег Шимчук заявив: "Звісно, є незадоволені моєю роботою. Але я нічого протизаконного не роблю. Вимога доступності й звітності благодійного фонду є в законі України про благодійництво. Лікарняну касу я перевіряю згідно вимог статуту центральної районної лікарні".

Слід зазначити, що Червона Слобода – найбільше село Черкаської області. Там проживають 9 тисяч 800 осіб.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині медики масово вийшли із Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути