вівторок, 24 лютого 2015 10:42

На Бойка теж можуть одягнути браслет - експерт

На Бойка теж можуть одягнути браслет - експерт
Фото: antikor.com.ua

Кремль хоче показати безсилля українських судів. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"Партія регіонів - це мафіозна, значить, бойова організація. Там всередині ніколи не було демократії. Як і солідарності. Про це кілька днів тому прямо заявив Азаров, коли сказав, що не зовсім задоволений Януковичем. Вони усі там давно перелаялися. Новинський сам би ніколи не віддав п'ять мільйонів за Чечетова. Хоча він людина не бідна і не жадібна. Швидше, це плювок у бік української судової машини. Це організовує Кремль і наказує "регіоналам" так діяти. Йому важливі ще два-три подібні арешти і програші нашої правоохоронної системи, щоб показати, що ми не здатні відновити політичну справедливість. Всі знають, в якому стані у нас суди - заіржавілі рейки, по яких не можуть їздити потяги", - зауважив він.

Експерт вважає, що правоохоронні органи можуть дістатися до лідера фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка. "Його привезуть, дадуть італійський електронний браслет. Напевно, краще, ніж у Єфремова, тому що Бойко багатший. З депутатською недоторканістю проблем не повинно бути. Та більшість, яка підтримала те, що можна затримувати будь-кого на 48 годин у рамках антикорупційних дій, проголосує за реалізацію цього закону на прикладі Бойка. Правда, він швидко відіб'ється і відкупиться. Тут питання в тому, чи захоче Льовочкін відкрито стати на його сторону, як це зробив Новинський з Чечетовим. Незрозуміло, чи є у них таке фронтове братерство, як у "п'ятої колони", чи вони живуть різним економічним життям", - наголосив Небоженко.

За його словами, Єфремова та Чечетова випустять, а суди по них затягуватимуть. "У американців є система: Сміт проти Америки. Подібна ситуація буде у нас: Компартія проти України. Три місяці вона вже виграє судові бої у української влади. Єфремовим зайнялися виключно як фігурою, що представляє луганський сепаратизм. Чечетовим - як організатором роботи режиму Януковича та сповзання України в авторитаризм. Його ж не взяли, як сепаратиста, найбагатшу людину Харкова або корупціонера. Тому він успішно відійде від нинішніх звинувачень", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «На Бойка теж можуть одягнути браслет - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути