субота, 15 лютого 2014 13:32

"Ми залишаємося на Майдані" - Яценюк

"Ми залишаємося на Майдані" - Яценюк
Арсеній Яценюк Фото: zn.ua

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що рада ВО "Майдан" ухвалила рішення щодо подальшого перебування на Майдані. Про це повідомляє прес-служба партії.

Коментуючи можливість звільнення протестувальниками адмінбудівель, Яценюк наголосив: "Основне – що зараз звільнені всі люди".

"Ми залишаємося в приміщенні Будинку профспілок, Українського дому, в Жовтневому палаці. Ми залишаємося на Майдані", - заявив він, коментуючи заяву прокурора Києва про звільнення затриманих активістів у випадку, якщо протестувальники звільнять "не просто всі приміщення, а й весь Майдан".

За словами Яценюка, що стосується інших приміщень, окрім названих, "рада ВО "Майдан" із цього приводу прийняла рішення, і ми будемо бачити, як будуть виконуватися в першу чергу рішення влади".

Вчора, нардеп від "Батьківщини" Сергій Соболєв заявив, що опозиція готова звільнити вулицю Грушевського й будівлю Київради. Соболєв наголосив, що рішення щодо компромісу було прийнято Майданом колективно.

Нагадаємо, 12 лютого прокурор Києва Микола Бескишкий заявив, що обов'язковою умовою амністії заарештованих протестувальників є звільнення будівлі КМДА.

Зараз ви читаєте новину «"Ми залишаємося на Майдані" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути