пʼятниця, 07 серпня 2015 17:19

"Мы не видим изменений" - севастопольці пишуть колективний лист Путіну

"Мы не видим изменений" - севастопольці пишуть колективний лист Путіну

У Севастополі ініціативна група розпочинає збір підписів під зверненнями президенту Росії Володимиру Путіну з проханням підтримати проведення мітингу проти місцевої влади, передає в п'ятницю, 7 серпня.

Намети збирачів підписів встановлені в декількох районах міста. Заповнені підписні листи можна буде приносити з 16:00 до 20:00, починаючи з п'ятниці.

В одному із звернень Путіну - з проханням "підвищити ефективність управління в Севастополі" - зазначається, що в місті триває незаконне, на думку авторів, будівництво різних об'єктів, у тому числі в прибережній смузі і на особливо охоронюваних природних територіях. Крім цього, "Російська Федерація надає місту безпрецедентну фінансову допомогу, але севастопольці практично не бачать змін, так як кошти або розкрадаються, або використовуються вкрай неефективно".

Автори звернення нарікають на те, що громадські організації та їх лідери, активно брали участь у подіях весни 2014 року і не згодні з "непрофесійною діяльністю" нинішнього уряду міста, "оголошуються п'ятою колоною і звинувачуються в спробах організувати так званий" майдан "в Севастополі".

Напередодні уряд Севастополя відмовилося погодити мітинг на площі Нахімова 12 серпня, пояснивши це неможливістю забезпечити безпеку учасників. Акцію запропонували провести на мисі Кришталевий біля пам'ятника Солдату і Матросу. Організатори акції збираються оскаржити рішення в суді.

Губернатор міста Сергій Мєняйло раніше заявляв, що до мітингів ставиться негативно. "Чесно кажучи, не бачу перешкод висловлювати свою думку в іншому форматі", - сказав він. На думку губернатора, висловлювати свою думку мітингом - це "деструктивна позиція".

Зараз ви читаєте новину «"Мы не видим изменений" - севастопольці пишуть колективний лист Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути