неділя, 19 січня 2014 12:08

"Ми не раби, ми – українці" - київські студенти ідуть на Віче

"Ми не раби, ми – українці" - київські студенти ідуть на Віче
Фото: kpi.ua
Студенти кількох вишів вирушили від парку Шевченка в Києві до Софійської площі, де мають зустрітися зі своїми колегами з Києво-Могилянської академії, а потім разом піти на віче на майдан Незалежності.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, у колоні йдуть студенти із Київської національного університету імені Шевченка, КПІ, КНЕУ, й інших вишів.

Учасники акції скандують "Банду геть", "Ми не раби, ми – українці", несуть прапори України і ЄС. Автомобілі, які проїжджають повз, підтримують студентів сигналами.

О 12:00 на Майдані має розпочатися чергове народне віче. До попередніх вимог велелюдних зібрань – покарання винних за розгін мирних акцій, відставка уряду, проєвропейський рух країни, додались також вимоги скасувати, ухвалені більшістю і підписані президентом, закони 16 січня, які громадськість і світова спільнота вже назвали "репресивними" і такими, що суперечать демократичним цінностям.
Зараз ви читаєте новину «"Ми не раби, ми – українці" - київські студенти ідуть на Віче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути