середа, 27 лютого 2013 12:34

Ми маємо закритість та відгородженість президента від людей – нардеп

Ми маємо закритість та відгородженість президента від людей – нардеп
За словами депутата, така активність Януковича призведе до того, що з'явиться десяток його нових казусів. Фото: mair.in.ua

Останні публічні виступи президента Віктора Януковича є антуражем, аби показати, що щось змінюється на краще.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат від "Батьківщини" Володимир Бондаренко.

"Для початку треба визначитися з термінами. Перше, "Діалог з країною" - хіба таке було? Це був зрежисований спектакль, у якому брали участь заздалегідь підготовлені актори. Вони ставили погоджені питання. Прямого доступу до діалогу не було. Ми бачили монолог президента, розбавлений узгодженими виступами. Друге, саміт Україна-ЄС. Туди був обмежений доступ для вільних журналістів. Відбувся скандал із прес-секретарем президента Даркою Чепак. Це також свідчить, що в Україну повинна була дійти лише певна інформація", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пауза в інформаційній діяльності затягнулася – експерт про мовчання Януковича

"Сама Європа ще раз поставила декілька звичних питань і була здивована, що реакція на них мінімальна. Зокрема йшлося про звільнення Юрія Луценка, якого доводять до інвалідності. Третє, участь у відкритому засіданні Кабміну. Туди пішли представники опозиції. Так там відбулась унікальна торгівля: одна людина зайде чи дві, приміщень немає, журналістів не пустили. То яка ж це відкритість?", - додав опозиціонер.

За словами депутата, така активність Януковича призведе до того, що з'явиться десяток нових казусів, над якими всі сміятимуться.

"Сьогодні ми маємо абсолютну закритість та відгородженість президента від людей, які живуть реальним життям. Підставні актори тільки спотворюють ситуацію. Хоча він має розуміти, хто йому дає задоволення посміхатися. Коли виступала дама з Кіровограда, мені хотілося крізь землю провалитися. А в президента була така посмішка, ніби йому це бальзам на душу. Невже він не розуміє, що все це режисура?!", - зауважив Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Ми маємо закритість та відгородженість президента від людей – нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути