вівторок, 14 жовтня 2014 19:55

Москва через компромат впливає на нинішніх політиків в Україні - генерал-лейтенант

Москва через компромат впливає на нинішніх політиків в Україні - генерал-лейтенант
Леонід Дядюк Фото: gazeta.ua

Кремль і надалі прагнутиме дестабілізувати ситуацію не лише на Донбасі, а й у інших регіонах держави. Крім того, не упустить можливості впливати на політику в Україні через так звану 5 колону. Таку думку висловив генерал-лейтенант Леонід Дядюк, уповноважений з військово-політичних і мобілізаційних питань Південного оперативного командування.

"Кремль зацікавлений у використанні всіх важелів впливу на українську політику. Зокрема, і через виборчу систему. Думаєте всі колишні "регіонали" чи комуністи після майдану та погроз люстрації добровільно пішли у виборчий процес? Не тут то було. Але Кремль таким дає сигнал: ви або до кінця із нами, або ми вас зливаємо як відпрацьований матеріал", - пояснив генерал-лейтенант.

"За різними Ківаловими-Азаровими тягнеться шлейф корупційних оборудок, відмивань бюджетних коштів в тому числі і через офшори. То ж таких притиснути, це як клопа роздавити. Та й у теперішній українській владі, на жаль, є достатньо тих, на кого у Москви є теки із компроматом. То ж і мечуться наші політики між вогнем і мідними трубами. А у результаті і різні котли, і гибель українських патріотів", – додав Дядюк.

Зараз ви читаєте новину «Москва через компромат впливає на нинішніх політиків в Україні - генерал-лейтенант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути