субота, 20 липня 2013 18:30

Моноліт Януковича розсипеться, олігархи почнуть "яйцекладку" в чужому таборі - Луценко

Моноліт Януковича розсипеться, олігархи  почнуть "яйцекладку" в чужому таборі - Луценко
фото: zn.ua

Опозиція має оголосити узгодженого кандидата в президенти 2015 року з єдиною командою. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Хтось стверджує, що за єдиного кандидата погано працюватимуть інші. Як людина, яка була у владі, скажу: влади так багато, що можна працевлаштувати і 125 кандидатів в президенти. Аби тільки вони хотіли працювати, а не конкурувати до і після виборів. Ми повинні мати не просто узгодженого кандидата, а й публічно оголошену до виборів команду виконавців. В суспільстві я чую: а хто буде прем'єром, генпрокурором, міністром внутрішніх справ? Можливо, людей не цікавить хіба що "Рибгосп". Перед нами стоїть моноліт грошей, спецназу, судів, чиновників, преси. Вони сильні тому, що переконані: Януковичу намалюють 30 відсотків", - зазначив він.

За словами екс-міністра внутрішніх справ, лідер має стати уособленням команди.

"Раптом перед Януковичем тут перед ними раптом "вистрілює" узгоджений кандидат із програмою та рейтингом у 30 відсотків. Бо кожен голос буде підібраний. Наприклад, мене дуже турбує українське книговидавництво. Я бачу, що, умовно кажучи, міністр освіти Малкович для мене є символом, що план буде реалізований. Тоді лідер стає лише уособленням команди. Це колосально мобілізує електорат, бо він побачить свій інтерес, свого виконавця та лідера, який про це домовився ще до виборів. Тепер подивіться на ту сторону – на моноліт Януковича, як він себе веде, коли чує такі новини. Він розсипається, олігархи починають "яйцекладку" в чужому таборі, чиновники – зливати інформацію, міліціонери – сачкувати. Навіть члени команди президента вертольоти шукають чи думають, як не стати крайніми", - зауважив Юрій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Моноліт Януковича розсипеться, олігархи почнуть "яйцекладку" в чужому таборі - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути