неділя, 19 січня 2014 18:38

Мітингувальники перекрили виїзд з Паркової дороги "їжаками"

Мітингувальники перекрили виїзд з Паркової дороги "їжаками"
Фото: Reuters

Загони самооборони Майдану перекрили Паркову дорогу, з Майдану Незалежності принесли "їжаки" для блокування вулиць. На початку Паркової дороги були помічені кілька автобусів з "Беркутом". Майданівці очікують, що звідси може бути наступ правоохоронців.

Також мітингувальники доламують металеві прути з огорожі стадіону імені Валерія Лобановського та озброюються ними. Частину огорожі віднесли до кордону з міліцією та пробували кинути конструкцію на шеренгу міліціонерів. У відповідь силовики почали знову кидати шумові гранати та пускати сльозогінний газ. Його запах добре чути по всій території перед кордоном. Група невідомих виламала камери спостереження на стадіоні та винесла їх у невідомому напрямку. На території стадіону вимкнули світло.

Медики у загоні євромайданівців час від часу надають допомогу мітингувальникам, які надихались газом чи димом. На місцях зіткнень чергує до 10 швидких. Час від часу сюди підходять люди по допомогу.

На вулиців Грушевського, навпроти автобусів, стоїть 2 водомети. Дехто з мітингувальників ходять з міліційними щитами - їх відібрали у "беркутівців".

Зараз ви читаєте новину «Мітингувальники перекрили виїзд з Паркової дороги "їжаками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути