пʼятниця, 14 жовтня 2016 17:19

Мішель Обама виголосила палку промову проти Трампа

Мішель Обама виголосила палку промову проти Трампа

Перша леді Сполучених Штатів Америки Мішель Обама висловила палку промову проти Дональда Трампа і його сексистських заяв про жінок.

Як повідомляє DW, Мішель Обама заявила, що не хоче вірити в те, що кандидат у президенти вихвалявся домаганнями.

"Я не можу припинити думати про це. Це вразило мене до глибини душі так, як я й подумати не могла. І хоча мені нічого не хотілося б більше, ніж удати, що цього не сталося, і перейти до моєї звичайної передвиборчої промови, було б нечесно та лицемірно просто перейти до інших речей, мовби все це було поганим сном. Це не те, що ми можемо ігнорувати", - зазначила вона.

Крім того, оприлюднені минулого тижня коментрі щодо відео назвала "шокуючими" та "принизливими". Вона відкинула виправдання мільярдера, що розмова на скандальному відео - лише "балачки в роздягальні", назвавши висловлювання республіканця образою всіх жінок, батьків і громадян Сполучених Штатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп опублікує докази непричетності до домагань

"Я не можу повірити, що кажу це, але кандидат у президенти Сполучених Штатів вихвалявся сексуальними домаганнями до жінок", - констатувала Мішель Обама.

Нагадаємо, газета The Washington Post раніше опублікувала запис розмови Трампа і телеведучого Біллі Буша, яка відбулася в 2005 році. У ході бесіди Трамп заявив, що "якщо ти зірка, то можеш робити з жінками все, що схочеш". Він додав, що його "автоматично приваблюють красиві жінки". Трамп також розповів телеведучому про невдалу спробу спокусити заміжню жінку.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама виголосила палку промову проти Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути