Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2012 16:20

Міністр внутрішніх справ Захарченко хоче обмежити доступ українців до інтернету

Міністр внутрішніх справ Захарченко хоче обмежити доступ українців до інтернету
Віталій Захарченко пропонує "відрегулювати" інтернет. Фото: comments.ua

Глава МВС України Віталій Захарченко виступив перед Кабінетом міністрів з ініціативою "відрегулювати" можливість доступу до інформації в інтернеті.

Про це 13 червня Захарченко заявив журналістам, після засідання уряду.

"На мій погляд, і взагалі, в інтернеті дуже багато різної інформації, до якої частина населення, наприклад підлітки, взагалі не повинні мати можливості доступу. Ці відносини (в інтернеті – Ред.) не зовсім, до кінця, у нас чітко відрегульовані законодавством" - заявив міністр.

Коментуючи інформацію про те, що дніпропетровські підривники користувалися інструкціями з інтернету, Захарченко зазначив, що в інтернеті багато інформації, до якої населення взагалі не повинно мати доступу.

Керівник силового відомства повідомив, що вже виступив з ініціативою законодавчо відрегулювати такі "стосунки" в інтернеті.

"Ми вже виступили з такою ініціативою - відрегулювати. Я можу, як міністр внутрішніх справ, виходити з ініціативою на Кабінет Міністрів, для того, щоб приймати відповідні рішення через Кабінет Міністрів. Ось такі кроки ми зараз і робимо" - сказав глава МВС.

Як повідомлялось, головне управління боротьби з організованою злочинністю (ГУБОЗ) МВС України активно відпрацьовує соціальні мережі.

Зараз ви читаєте новину «Міністр внутрішніх справ Захарченко хоче обмежити доступ українців до інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

129

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути