вівторок, 04 березня 2014 16:16

Міністр МВС розповів, хто розстрілював людей у центрі Києва

Міністр МВС розповів, хто розстрілював людей у центрі Києва
Скріншот з відео

У Києві до збройного конфлікту між мітингувальниками і співробітниками міліції, в результаті якого загинуло майже 100 людей, причетна третя сила. Як передає УНІАН, про це у Харкові під час представлення нового голови облдержадміністрації сказав в.о. міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Два тижні тому був час, коли в Києві свистіли кулі, в самому центрі. Продовжується велике серйозне розслідування. Я думаю, що прийде час, і ми оприлюднимо факти: хто стріляв, коли стріляв, по якій команді. Факти зараз збираються в єдиний ланцюг. Можу тільки сказати одне, що ключовим фактором у цьому протистоянні, яке вилилося в криваве побоїще в Києві, яке перевернуло фронт з ніг на голову і ввів у стан шоку, була третя сила. І ця сила - неукраїнська. Я дуже хочу, щоб ми це все явно розуміли", - сказав Аваков.

"Це не питання політичного протистояння. Це питання людських цінностей, це питання нашого відчуття того, що сталося. Неприпустимо, коли треті сили дозволяють собі тут керувати нами", - додав він. Аваков закликав актив Харківської області "не робити тут епіцентр бойових дій".

Зараз ви читаєте новину «Міністр МВС розповів, хто розстрілював людей у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути