четвер, 18 березня 2010 15:21

Міліцію міг очолити кримінальний авторитет Вася Біта

Міліцію міг очолити кримінальний авторитет Вася Біта

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що його наступник Антолій Могильов – "найгірший вибір з кадрового резерву Партії регіонів".

Таку думку він висловив в інтерв"ю УНІАН.

"Адже весь час дискутувалися прізвища Джиги, Корнієнка, Купянського, навіть Рената Кузьміна. Але я відчував, що буде Могильов. З однієї простої причини.

Це людина – комфортна особисто для президента Януковича. Його роль зведеться до сліпого виконання будь-яких наказів, без запитань, чому і як", - заявив Луценко.

"Зрозумійте: усі розмови про професіоналізм – це для лохів, насправді йде захоплення донецькою командою всіх можливих і неможливих посад.

Могильов служив начальником міськвідділу Макіївки, а звідти вийшов знаменитий авторитет Вася Біта, він же Джарти.

Джарти став відповідати від Партії регіонів за Крим, недарма у 2007 році Могильов поїхав начальником міліції від ПР у Крим", - додав він.

"Нещодавно ходили чутки, що сам Джарти почав розглядатися на керівника МВС, але, очевидно, зрозуміли, що незручно призначати його у зв"язку з його бурною молодістю.

Усе ж таки біля МВС стоїть пам"ятник Шарапову і Жеглову, а з приходом Джарти його б довелося міняти на Фокса й Горбатого… Тому вирішили, краще поставити його підручного", - зазначив Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Міліцію міг очолити кримінальний авторитет Вася Біта ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути