середа, 22 травня 2013 01:35

Міліціонерів-свідків побиття журналістів пропонують покарати за кримінальними статтями

Міліціонерів-свідків побиття журналістів пропонують покарати за кримінальними статтями
Микола Паламарчук. Фото: radiosvoboda.org

Оцінку діям правоохоронців, які були присутні на фінальній акції опозиції "Вставай, Україно!"18 травня у центрі Києва й стали пасивними свідками провокацій, можна дати у плані кримінальної відповідальності.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив заступник голови Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Микола Паламарчук.

Народний депутат переконаний, що міліціонери, присутні під час сутичок 18 травня у столиці, повинні були припинити неправомірні дії.

"Так, були повноваження, були всі підстави це зробити, але не зробили. Тому треба дати їм оцінку як працівникам міліції", - зазначив Паламарчук.

На його думку, ці правоохоронці мають нести покарання за свою бездіяльність.

"Вони допустили правопорушення, вони бездіяли. Тим більше, оцінку можна дати не тільки в плані їхньої відповідальності, а й в плані кримінальної відповідальності. Вони повинні були діяти. Вони повинні були припинити неправомірні дії стосовно журналістів, стосовно громадянина", – вважає заступник голови парламентського комітету.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонерів-свідків побиття журналістів пропонують покарати за кримінальними статтями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути