середа, 20 червня 2012 18:44

Меркель приїде на Євро-2012, але тільки в Польщу

Меркель приїде на Євро-2012, але тільки в Польщу
Німецький канцлер відвідає чвертьфінал європейської першості з футболу цієї п'ятниці між збірними Німеччини та Греції. Фото: vkursegorod.ru

Канцлер Німеччини Ангела Меркель у п'ятницю ввечері буде присутня на стадіоні у Гданську, щоб побачити чвертьфінал чемпіонату Європи з футболу, в якому її співвітчизники боротимуться з греками.

Про це заявив прес-секретар німецького уряду Георг Штрейтер.

Це буде перший матч Євро-2012, на якому буде присутня глава німецького уряду. Меркель, як повідомляють німецькі джерела, приїде до Гданська на запрошення прем'єр-міністра Дональда Туска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меркель ініціює жорстку антиукраїнську кампанію у Німеччині, але це емоції - політолог

Напередодні, у п'ятницю в Римі, вона буде присутня на переговорах із главами урядів низки європейських країн. Візит до Гданська стане можливим, тому що ця зустріч була перенесена на 2 години. Не відомо, чи в Гданську Ангела Меркель зустрінеться з новим прем'єр-міністром Греції, оскільки в Афінах і досі тривають коаліційні переговори.

Перед початком чемпіонату Меркель здійснила короткий візит до німецьких футболістів у готелі Гданська Dwor Oliwski, де вони проживають на період Євро-2012.

Чвертьфінал Греція-Німеччина відбудеться в п'ятницю, 22 червня в Гданську. Припускають, що на цей раз у Гданську може з'явитися до 50 тисяч уболівальників із Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Меркель приїде на Євро-2012, але тільки в Польщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути