субота, 29 серпня 2015 18:21

Меркель і Олланд обговорили з Путіним ситуацію на Донбасі

Меркель і Олланд обговорили з Путіним ситуацію на Донбасі
Фото: spiker.info

Президент РФ Володимир Путін, президент Франції Франсуа Олланд і канцлер Німеччини Ангела Меркель провели телефонну розмову, під час якого обговорили ситуацію на Донбасі.

"Лідери трьох країн обговорили кризову ситуацію на сході України та хід реалізації Мінських домовленостей, у тому числі з урахуванням засідань Контактної групи і її робочих підгруп, які відбулися 26-27 серпня 2015 в Мінську", - йдеться в повідомленні за підсумками бесіди, пише УНІАН.

При цьому заявлено про необхідність налагодження прямого діалогу між Києвом і "представниками Донецька і Луганська, а також зняття фінансово-економічної блокади з Донбасу". Президент Росії підтвердив безальтернативність політичного врегулювання конфлікту на основі повної реалізації Мінських домовленостей, "важливість проведення в Україні погодженої з Донецьком і Луганськом конституційної реформи".

Зараз ви читаєте новину «Меркель і Олланд обговорили з Путіним ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути