середа, 14 серпня 2013 13:21

Мер Макіївки витратив на телефон VERTU половину задекларованого річного доходу

Мер Макіївки витратив на телефон VERTU половину задекларованого річного доходу
Олександр Мальцев. Фото: www.0623.com.ua

У понеділок ввечері міський голова Макіївки Олександр Мальцев приймаючи жителів с. Нижня Кринка і Комунар Радянського району Макіївки крутив у руках мобільний телефон. Жителі, зустрічалися з міським головою в надії вирішити свої проблеми - у них тижнями  немає води, покриваються тріщинами і руйнуються будинки. В одній з двоповерхівок впало перекриття. Ремонт не робиться десятиліттями.

Мальцев пообіцяв, що незабаром будуть вирішені всі проблеми. Макіївчани помітили, що у їхнього мера в руках постійно присутній мобільний пристрій VERTU ASCENT BLAKC KNURL. В інтернеті можна знайти ціну на цей телефон. Телефон, який зняв на камеру оператор місцевого телеканалу, коштує від 8 700 до 9300 євро.

"Він був на прийомі у селищі, де цей телефон можна з легкої руки на три квартири з ремонтом обміняти! - Обурюється житель Радянського району Дмитро. - Я переконаний, враховуючи вартість цього гаджета, що такі речі потрібно вносити в декларацію про доходи".

Згідно торішньої декларації про доходи, яку обнародовал Мальцев, мер міста Макіївка має сукупний дохід за попередній рік - 240 570 гривень. А заробітна плата міського голови становить 99 756 гривень. Мер Макіївки рахунків у банках не має. Матеріальна допомога, отримана ним від держави минулого року склала 16 714 гривень, дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна дорівнює 124 100 гривень.

У власності макіївського міського голови числиться житловий будинок 18,2 кв. м, квартира - 16,3 квадратних метри і гараж 24 квадрата. А у власності у членів його сім'ї 32,6 метрів квадратних становить площа квартири та земельна ділянка в 4816 квадратних метрів, а так само автомобіль Mercedes-Benz ML 350.Общій дохід членів сім'ї в 2012-му склав 120 677 гривень.

Крім того, макіївчани стверджують, що їх міський голова забув внести в декларацію своє справжнє житло. Мальцев володіє величезним будинком з басейном і садом в елітному мікрорайоні міста. Офіційно Мальцев проживає в маленькій двокімнатній квартирі.

Зараз ви читаєте новину «Мер Макіївки витратив на телефон VERTU половину задекларованого річного доходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути