понеділок, 08 серпня 2016 15:17

Медяник добровільно з'явився в прокуратуру - адвокат

Медяник добровільно з'явився в прокуратуру - адвокат
Володимир Медяник

Депутат Медяник добровільно з'явився в прокуратуру, щоб засвідчити свою невинуватість. Таку заяву зробив Євген Солодко, адвокат народного депутата 7-го скликання Володимира Медяника.

Нагадаємо, що раніше сам Медяник заявив, що напередодні перед затриманням якісь люди провели ніч під дверима його квартири, але звинувачень не висунули. Щоб зняти всі непорозуміння, нардеп з'явився до слідчого департамент Генпрокуратури за власним бажанням.

Адвоката Євген Солодко прокоментував цей інцидент наступним чином:

"Він з ранку добровільно разом зі мною приїхав в Генеральну прокуратуру. Ніхто його не затримував. Це було абсолютно добровільно. Ми увійшли в приміщення Генпрокуратури, де нам оголосили ухвалу Печерського суду про необхідність затримання у зв'язку з тим , що винесена нібито якась "підозра",

Після чого, коли ми оформили протокол затримання, нам була вручена ця сама "підозра", яка датувалася 4-им числом і направлялася вона за адресою вул. Хрещатик 27-б, квартира 14 . Тобто за адресою, де ніколи Медяник не жив, Хоча б тому, що ця квартира перебуває у аварійному стані.

Як вона могла потрапити на цю адресу, якщо підозру було винесено 4-го числа, а вже 6-го числа ( точніше навіть 5-го !) було винесено ухвалу суду про необхідність арешту і доставки до суду?!

Ясно, що це визначення ліпили у похапцем.

Після отримання підозри, Медяник повідомив, що готовий дати свідчення.

Ці свідчення він дав. Причому, вичерпні свідчення, які на мою думку, повністю спростовують ту несосвітенну дурницю, яка написана у цій самій підозрі .

За 110-ю - це вчинення дій щодо зміни територіальних меж України. І за і 258-ою - створення терористичної організації.

Він абсолютно чітко розповів про події кінця 2013 року і перших місяців 2014 року. З яких випливає, що в тих діях, які йому інкримінують він участі не брав".

Зараз ви читаєте новину «Медяник добровільно з'явився в прокуратуру - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути