четвер, 10 травня 2012 19:09

Медведєв вірить у динамічний розвиток відносин між Україною та РФ

Медведєв вірить у динамічний розвиток відносин між Україною та РФ
Дмитро Медведєв Фото: dni.ru

Сьогодні, 10 травня, відбулася телефонна розмова прем'єр-міністра України Миколи Азарова з головою уряду РФ Дмитром Медведєвим, повідомляє прес-служба Кабміну.

Глава українського уряду привітав Медведєва з призначенням на посаду і побажав успіхів у діяльності на чолі російського уряду. У свою чергу прем'єр-міністр Росії висловив упевненість у тому, що відносини між Росією і Україною будуть динамічно розвиватися на взаємовигідній основі.

Азаров підкреслив, що формат стратегічного співробітництва, який існує між нашими країнами, дозволяє як вирішувати складні питання і знаходити компроміси, так і відкривати нові сфери і напрямки взаємовигідних відносин.

Нагадаємо, Держдума у вівторок, 8 травня, на наступний день після інавгурації президента РФ Володимира Путіна, підтримала внесену ним на пост прем'єр-міністра кандидатуру Дмитра Медведєва, який очолював країну до 7 травня. Таким чином, вдруге в історії Росії президент після закінчення терміну своїх повноважень очолив уряд.

За призначення Медведєва прем'єром проголосували 299 депутатів при необхідних 226 голосів, проти висловилися 144, тих, що утрималися, не було.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв вірить у динамічний розвиток відносин між Україною та РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути