Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2012 21:08

"Медведчук — це політичний нафталін" - Ющенко

"Медведчук — це політичний нафталін" - Ющенко
Віктор Ющенко розповів свою думку про Віктора Медведчука, який намагається повернутися у велику політику. Фото: gazeta.ua

Сьогодні екс-президент Віктор Ющенко розповів свою думку про політичну фігуру Віктора Медведчука, який намагається повернутися у велику політику.

"Медведчук - це політичний нафталін, який уже нікому в Україні не буде потрібний, хоча є ресурс обвішати і Львівщину, і всю Україну, правда на різних мовах, - зазначив Ющенко. - Це минуле, яке не хоче нас відпускати. Медведчук - як гирі, які будуть довго тягнути ситуацію українського внутрішнього діалогу в протистояння".

Також екс-президент згадав, як Юлія Тимошенко просила зробити Медведчука першим віце-прем'єром.

"За кілька днів після призначення Тимошенко прем'єром, прем'єр принесла мені пачку фотографій, де на кожній фігурує Медведчук з керівниками російської держави, із проханням призначити цю надзвичайно впливову людину, особливо у наших російських відносинах, Віктора Медведчука, першим віце-прем'єром, - сказав політик. - Отримавши категоричну відповідь прем'єр-міністр повторно просить поставити цю людину надзвичайним і повноважним послом України в Росії. Я сказав, що цього не допущу".

Крім того, Віктор Андрійович пояснив, у кого може користуватися популярністю Медведчук.

"Запит на цю людину завжди буде існувати у 5-ій колоні, - сказав Ющенко. - У силах, які не є патріотичні і які не працюють на національні інтереси. Тому ті репродукції, які є сьогодні по всій Україні, на мій погляд, ставлять за мету дві речі: нагадати, що можуть продаватися, і те, що ми маємо кримінальну газову угоду".

Зараз ви читаєте новину «"Медведчук — це політичний нафталін" - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути