субота, 14 липня 2012 12:56

"Люди, які зараз голодують, – справжні герої України" - Ярмола

"Люди, які зараз голодують, – справжні герої України" - Ярмола
Олександр Ярмола. Фото: bagnet.org

Мега корупційне полотно в Україні настільки глибоке, що одним протестом його не зрушити. Але це перша ластівка.

Так музикант Олександр Ярмола прокоментував протест під Українським домом проти мовного закону. У п'ятницю ввечері він виступив з кількома піснями перед мітингувальниками.

"Цих протестів буде більше. Це каталізатори суспільного прогресу", - вважає він.

"Ми не є десь з-за Уралу. Ми майже в Європі. Ще не в Європі. До Євросоюзу входять країни дійсно демократичні. Україна не є демократичною. Демократії потрібно досягти. Тому такі протестні акції – каталізатор розвитку суспільства – дуже необхідні. Молоді люди, які голодують зараз, – справжні герої України", - переконаний Ярмола.

На його думку, справа не тільки в питанні мови.

"Справа в тому, що корумпована влада буде стримувати Україну в розвитку. Це дуже погано, бо інші країни розвиваються. Все може призвести до того, що країна, яка має загрозу стати колонією, вона нею стане, люди стануть дешевою робочою силою. Я, як патріот України, хочу, аби Україна стояла поряд з такими державами, як Німеччина, Франція, Велика Британія. Хоча би Польща. І до цього треба прямувати. Я багато разів був у Європі, знаю, як вони думають. Демократія у Європі це не просто звук. Хочу, щоб так було у нас. Зараз українцеві, у порівнянні з тим же французом чи німцем, бракує впевненості у тому, що він зможе змінити ситуацію у своїй країні, якщо вона йому не подобається", - розповів музикант.

За словами Ярмоли, прогрес неминучий в Україні, не зважаючи на будь-які силові і реакційні заходи з боку влади.

"Еволюція неминуча. Ми не в Африці. Сумніваюся, що обійдеться мирним шляхом, хоч дуже хотів би цього. Може бути дуже жорстока сутичка. Треба бути до цього готовим. Я проти будь-яких режимів, що можуть застосуватися. Маю дитину, яка вже майже досягла свідомого віку. Майбутнє за дітьми. Діти хочуть змін, і ці зміни треба давати. Зараз найбільша небезпека для України - стати дешевою робочою силою. Мовне питання – одне з питань, символічне", - підсумував вокаліст.

Зараз ви читаєте новину «"Люди, які зараз голодують, – справжні герої України" - Ярмола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути