вівторок, 10 вересня 2013 21:15

Ляшко скаржиться, що у народних депутатів нерівні права

Ляшко скаржиться, що у народних депутатів нерівні права
Олег Ляшко Фото: lenta-ua.net

Депутат Олег Ляшко скаржиться, що позафракційні народні обранці позбавлені прав у ВР. Про це він заявив у ефірі телеканалу ТВі.

"Сьогодні позафракційні депутати позбавлені будь-яких прав у парламенті. Я для того, щоб виступити з якоюсь нагальною проблемою, яка хвилює моїх виборців, маю буквально на колінах просити у голови ВР, щоб він дав мені можливість виступити. Одну хвилину мені не дають виступити, бо згідно з регламенту, який був прийнятий наприкінці минулої ВР, і за нього голосувала як Партія регіонів, так і "Батьківщина" та інші так звані опозиційні фракції. Сьогодні позафракційні депутати позбавлені можливості виступити", - сказав він.

За його словами, регламент потребує зміни.

"Адже згідно Конституції 450 народних депутатів мають однакові права і повноваження. Андрій Павловський пройшов по списку, а я пропахав, вибачте, і за мене проголосувало 50 тисяч людей. Чому він має право виступати у парламенті, а я не маю? Тому треба міняти регламент. Чому великі фракції не хочуть цього робити? Бо вони вважають, що лише вони мають право на істину, що вони самі головні, тільки їм ефіри, тільки їм можливості. А позафракційні — ви чули, що він (Павловський — ред.) сказав — болото. Хоча в цьому болоті і Ляшко, і Доній, і Порошенко та інші", - поскаржився Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко скаржиться, що у народних депутатів нерівні права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути