пʼятниця, 27 квітня 2012 15:11

Львівська "Свобода" не планує акцій на День Перемоги

Львівська "Свобода" не планує акцій на День Перемоги
Фото: donbass.ua

Влада знову створюватиме провокації 9 травня у Львові.

Про це заявив  депутат об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді Андрій Хомицький.

Торік представники проросійських партій "Родина" і "Русское единство" привезли до Львова біля 40 ветеранів і 20 чоловік супроводу. Вони розгорнули червоний прапор на Пагорбі слави, де поховані загиблі під час Другої світової війни радянські солдати. Прихильники "Свободи" атакували автобуси з гостями.

8 травня "Свобода" проведе молебень за загиблими у роки війни. На 9 травня жодних акцій не планують.

"Сумніваюся, що повториться минулорічний сценарій, - коментує голова обласної організації "Свободи" Ірина Сех. - Влада зробила висновки з тих подій. І зрозуміла, що більшість українців підтримують львів'ян. Всі бачать, що це була звичайнісінька провокація. Тим більше, перед "Євро-2012" ніхто не захоче показувати Львів з поганого боку. Торік ми ще за два тижні до 9 травня знали, що до нас планують їхати "гастролери" з червоним прапором. Цього разу такої інформації немає".

В одеському офісі "Родины" кажуть, що цього року не проводитимуть акцій.

"На цей момент поїздки до Львова не плануємо,  - каже телефоном керівник прес-служби партії Олександр Хрістофоров. Розмовляє українською. - У Львові у нас є свої прихильники, але їх небагато. Вони також жодних дій робити не будуть. Минулого року львівська партія "Свобода" показала, яка вона є насправді. Її представники нападали на ветеранів і били ногами автобус із жінками і дітьми. Ми не хочемо ще раз наражати на небезпеку людей".


Зараз ви читаєте новину «Львівська "Свобода" не планує акцій на День Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути