неділя, 26 січня 2014 15:40

Львів'яни блокували роботу двох гіпермаркетів "Епіцентр"
7

Фото: Фото: Ольга Швед

26 січня активісти заблокували діяльність львівських гіпермаркетів "Епіцентр", власниками яких є нардеп від ПР Олександр Герега та його дружина Галина Герега, секретар Київради.

Понад місяць у Львові учасники Всеукраїнської акції "Бойкот бізнесу Партії регіонів" продовжують бойкотувати магазини регіоналів: гіперцентри "Епіцентр", "Нову лінію", продуктові магазини "Родинна ковбаска" та гіпермаркет електроніки "Шок".

Кілька десятків активістів перекрили барикадами з мішків зі снігом єдиний заїзд для автотранспорту до "Епіцентру" на окружній дорозі Львова. У гіпермаркеті оголосили переоблік на невизначений час, але спротиву активістам не чинили. В`їзд до іншого гіпермаркету "Епіцентр" на вул. Б.Хмельницького також блокується активістами, однак не припинив роботу. Тут активісти планують також задіяти тактику блокування кас – здійснити покупку і перед касою залишити візок із товарами.

"Найбільше регіонали-депутати бояться втратити найсвятіше –гроші. У наш і так нелегкий час економіки, втрата навіть 10-15% прибутку – дуже відчутно вдарить по їхній кишені, з якої фінансується Партія Регіонів. Коли ми бойкотуємо – ми не пропонуємо альтернативи, наприклад, не купуйте у регіоналів а купуйте в опозиції. Ми просто інформуємо, що зробивши покупку в цьому магазині чи супермаркеті – людина збагачує Партію Регіонів. Люди нас вислуховують, і кілька людей із десяти розвертається і йде робити покупки в інше місце. Ми хочемо домогтися, аби регіонал-бізнесмен вийшов із Партії Регіонів, тоді припинимо бойкотувати його бізнес", – каже один із співорганізаторів економічного бойкоту партії регіонів на Львівщині Олег Радик.

Минулого тижні учасники бойкоту пікетувала магазини львівських регіоналів: "Родинна ковбаска", гіпермаркет електроніки "ШОК", гіпермарекет "Нова Лінія". Людям роздали сотні листівок із переліком усіх торгових центрів, які належать представникам Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни блокували роботу двох гіпермаркетів "Епіцентр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути