Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2012 18:12

Лутковській радять не втрачати час і негайно їхати до Луценка та Тимошенко

Лутковській радять не втрачати час і негайно їхати до Луценка та Тимошенко
Андрій Павловський не вірить, що Лутковська буде об'єктивною. Фото: www.newsmarket.com.ua

Від омбудсмена Валерії Лутковської не варто очікувати об'єктивності.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Павловський.

"Я був одним із народних депутатів, яким вдалося в сесійній залі поставити їй запитання. Як раз я запитав, наскільки вона може бути об'єктивною, захищати права людини, якщо виступала на боці звинувачення в Євросуді. На що вона сказала: "Я займала таку посаду". Це вказує на те, що Лутковська не є принциповою та моральною. Для неї посада визначає позицію. Це типова кар'єристка", - зауважив він.

Говорячи про намір омбудсмена відвідати Тимошенко та Луценка після вивчення матеріалів, нардеп наголосив: "Це добре, що Лутковська згадала про існування в країні політв'язнів. Але їй не треба знайомитися зі справами Тимошенко та Луценка. Коли вона в Європейському суді виступала на боці звинувачення проти Юрія Віталійовича, суть справи вивчала. Справа Тимошенко всім, хто цікавиться юриспруденцією та політикою, відома. Тому вона може не втрачати час, вивчати й готуватися, а для початку поїхати до них і подивитися на умови утримання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лутковська планує навідатися до Тимошенко і Луценка та розібратися з їхніми справами

Павловський зазначив, що Лутковська є захисником усіх знедолених та ображених в Україні – її до цього зобов'язує посада.

"Вона не повинна бути представником влади, довіреною особою міністра юстиції Лавриновича, який просуває своїх людей. Уповноважений з прав людини якоюсь мірою має бути опозиційним до влади, казати гірку правду і захищати незаконно ув'язнених людей. Адже у нас інколи безневинних людей в СІЗО тримають роками. Бо у нас найпростіше не розібратися, а кинути людину за ґрати", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Лутковській радять не втрачати час і негайно їхати до Луценка та Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути