вівторок, 24 січня 2012 12:31

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко: за вказівкою Кузьміна за моїми близькими та друзями слідкують

Луценко: за вказівкою Кузьміна за моїми близькими та друзями слідкують

Екс-глава МВС України Юрій Луценко стверджує, що наразі органи внутрішніх справ ведуть прослуховування та відеоспостереження за його рідними і друзями.

"МВС, на жаль, пішов на приводу незаконних вказівок першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, і вже кілька місяців всі мої рідні, друзі, адвокати і, навіть, знайомі, прослуховуються, і відслідковуються оперативними службами міліції", - передали журналістам слова Луценка його адвокати у вівторок.

Луценко також зазначив, що очолюючи міністерство, він повністю припинив політику стеження в МВС, але "ця практика авторитаризму знову повернулася, і це загрожує кожному, не тільки політику, згадайте Гонгадзе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко назвав Кузьміна юридичним кілером

Він підкреслив, що за наявною у нього інформацією такі ж дії з боку Кузьміна застосовуються і до екс-керівника слідчої групи Генеральної прокуратури Галини Климович, яка розслідувала кримінальну справу за фактом отруєння третього президента України Віктора Ющенка (2005-2010).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура тисне на свідків - Луценко

У зв'язку з цим Луценко заявив, що має намір звернутися з відповідною заявою до генерального прокурора України Віктора Пшонки.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: за вказівкою Кузьміна за моїми близькими та друзями слідкують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути