пʼятниця, 23 серпня 2013 14:39

Луценко каже, що Кремль триматиме облогу України до 2017 року

Луценко каже, що Кремль триматиме облогу України до 2017 року
Юрій Луценко. Фото: lenta-ua.net

Кремль розпочав довготривалу облогу України. Тому українцям слід розробити єдину стратегію протидії, відкинувши усі застереження і суперечності.

Про це під час круглого столу "Порозуміння заради європейського майбутнього" сказав екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Сьогодні ми маємо відверту протидію Кремля і п'ятої колони. Із п'яти політичних сил, чотири — за європейський вибір. Але мусить бути п'ята колона  у кожній порядній європейській країні. Сьогодні протидія Кремля і п'ятої колони потребує протидії від усіх, хто виступає за європейський вибір.  Йдеться не лише про Вільнюс, про цю одноразову акцію... Підписання Угоди — це початок боротьби за європейський вибір. Облога Кремля буде повноцінною холодною війною із застосуванням і економічних, і релігійних, і шпигунських, і будь-яких інших механізмів", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновників, які виступають проти євроінтеграції треба звільнити - Геращенко

Він наголосив, якщо цього року Кремлю не вдасться завадити підписанню Угоди, він продовжить війну на президентських виборах у 2015 та парламентських у 2017 році.

Луценко також  зізнався, що частково підтримує застереження "Свободи", щодо "деяких європейських стандартів". Утім це не повинно завадити євроінтеграції України.

"Ми можемо шукати причини чому нас не влаштовує та чи інша частина європейського життя, видавати своє бачення і свої вимоги до Європи. Але або ми вступаємо у Європу якою вона є, або чесно кажемо, що завалюємо цей процес", - запевнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підписання Угоди з ЄС це реальний шанс утвердити незалежність України - "ударівець"

Раніше на круглому столі виступив представник "Свободи" нардеп Ігор Швайка. Він сказав: "Як можна проголосувати за толерування зокрема гомосексуальних цінностей суспільства. Мені як християнину зрозуміло, що це руйнує традиційні основи родини, руйнує нашу українську самобутність і нівелювання наших національних цінностей. Показовий  приклкад Литви, яка заборонила пропаганду гомосексуалізму. На цей час є показові тенденції, що Європейський союз повиннен бути і він буде, в тому числі за участі України, тим середовищем, де поважають традиційні цінності".

Зараз ви читаєте новину «Луценко каже, що Кремль триматиме облогу України до 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути