пʼятниця, 20 січня 2012 10:08

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка поспішають відправити у колонію подалі від Києва - експерт

Луценка поспішають відправити у колонію подалі від Києва - експерт

Учорашнє 14-годинне судове засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка свідчить про те, що справу вирішили по-швидше закрити, а підсудного визнати винним.

Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив політолог Вадим Карасьов.

За його словами, хтось наказав пришвидшити судовий процес у справі Луценка для того, щоб не було інформаційної картинки та піару соратників опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У суді над Луценком сталася сутичка

"Так роблять для того, щоб з інформаційної картини дня зникли Тимошенко і Луценко. Тому Тимошенко була так терміново перед Новим роком відправлена подалі від столиці, тому Луценка так довго тримали учора у суді", - пояснив Карасьов.

Він припустив, що на 2012 рік було прийнято інший порядок денний і вирішено не тягнути із допитом сотнів свідків у справі Луценка.

"Про них (Луценка і Тимошенко - ред.) треба забути, щоб вони не були знаменами, прапорами виборчої кампанії опозиції. Їх треба відправити подалі від Києва - у колонії закритого режиму", - розтлумачив експерт події, які відбуваються навколо двох опозиційних політиків.

За словами Карасьова, Луценко, скоріш за все, буде засуджений і не братиме участі у виборчій кампанії 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко не зміг сьогодні приїхати до суду

"Його власне через це і судять. Такі мітінгові, харизматичні, відірвані політики дуже небезпечні для влади. Останній потрібні системні, кабінетні і кулуарні опозиціонери, які не є радикальними, мітинговими", - уточнив Карасьов.

На думку політолога, вільні Тимошенко і Луценко ламають політичну гру влади.

"Якщо вони завтра братимуть участь у виборах, це буде вже зовсім інша виборча кампанія, будуть інші списки у "Батьківщини" і взагалі інші результати виборів 2012 року. А так результат вже запрограмований - ми знаємо, що виграє партія влади", - резюмував Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «Луценка поспішають відправити у колонію подалі від Києва - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути